Våra båtmärken

När olyckan är framme är det viktigt att man har en bra försäkring. Vi samarbetar både med Svedea Båtförsäkring, Alandia Båtförsäkring, Atlantica Båtförsäkring och Länsförsäkringar för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. Du vet väl om att många försäkringsbolag ger extra rabatt om du har din båt vinterförvarad på ett varv.

 
Svedea

Försäkring för båtälskaren

Hos Svedea får du en försäkring som är skapad av båtfolk för båtfolk. Deras mål är att du tryggt ska kunna njuta av ditt båtägande och få snabb hjälp om något händer. Om du har fått en skada kan du alltid ringa om du behöver hjälp eller undrar något.

Alandia

Personlig service och mer omtanke

Alandia har sedan 1938 specialiserat sig på sjö- och marinförsäkringar och Alandia Båtförsäkring är enligt många, det ledande försäkringsbolaget för beboeliga fritidsbåtar i Norden. De erbjuder sina kunder en mix av högklassiga försäkringsvillkor och personlig service i nära samarbete med kunniga partners.

Atlantica

Din båt - vårt gemensamma intresse!

Atlantica har funnits sedan 1916 och är specialiserade på båtförsäkring. De har gamla och väl upparbetade kontakter på varvs och marinsidan. Atlantica är marknadsledande och har störst premievolym på båtförsäkringssidan samt ett mycket bra rykte inom båtbranschen.

Länsförsäkringar

Ditt ankare i stormen!

Länsförsäkringars båtförsäkring ger dig skydd vid de flesta skador som kan drabba dig och din båt. När du tecknar Länsförsäkringars båtförsäkring ingår alltid en olycksfallsförsäkring som gör det tryggare för människorna på och runt omkring din båt. Den ersätter kostnader och invaliditet vid olycksfallskador på människor där din båt är inblandad på något sätt.